ارسال : 1400/5/24 - 13:24:22

برای هر کاری یک نقطه شروعی وجود دارد برای هر دانشجو در هر رشته ای باید یک نقطه شروع برای انجام فعالیت های مرتب با رشته خود وجود داشته باشید کارآموزی این نقطه شروع برای دانشجویان می باشد.

دلایلی برای اینکه چرا وارد دوره کار آموزی میشیم؟

اول اینکه تمام افراد موفق جهان از جمله بیل گیتس/ استیو جابز / تام هانکس تمام کار های خود را با کار آموزی شزوع  کردند .

اگر شما هم در رشته ای قرار دارید که به گذراندن دوره کار آموزی فکر میکنید احتمال اینکه جزو صد نفر موفق جهان باشید  خیلی زیاده و احتمال اینکه با طی کردن دوره های  کار آموزی وارد بازار کارو استخدام شدن در شرکت های مختلف و مربوط به رشته خودتون  بشید بیشتر هم میباشد.

با گذراندن دوره کار آموزی تجربه ای که نیاز هست برای وارد شدن به بازار کار رو به دست میارید .

چون کار کردن  یرای هر شخصی در هر شرکت خصوصی یا دولتی و بازار کار بدون داشتن تجربه لازم در رشته مورد نظر بسیار سخت میباشد .

هم اکنون با توجه به اطلاعات کوتاهی که راجب کارآموزی و گذراندن این دوره مطرح شد به دلایل اینکه چرا وارد دوره کارآموزی میشیم میپردازیم.

1-  اگر شما یک دانشجو که تازه فارق التحصیل شده یا یک متخصص جوان در رشته خودتون هستین با گذراندن دوره کارآموزی به شما کمک میشه تا با افراد با صلاحیت و با تجربه تر در رشته خودتون و و بازار کار مورد نظر قرار بگیرید و کسب تجربه بشه براتون .

2- با گذراندن دوره کارآموزی  تجربه واقعی و مناسب هر رشته که لازم میباشد برای وارد شدن به بازار کار را کسب خواهید کرد و میتوان از این تجربه به عنوان یک رزومه کاری استفاده کرد. و با داشتن رزومه کاری خوب میتوان پیشرفت قابل ملاحضه تری رو هم داشت .

3- بعد ار فارغ التحصیل شدن در هر رشته ای  با وارد شدن به محیط کارآموزی و گذراندن این دوره میتوان شغل مورد نظر خود و مربوط به رشته خود را آزمایش کرد و حتی علاقه شخصی خود را با تجربه و آزمایش آن سنجید و کیفیت شغل مورد نظر در بازار کار را به دست آورد.

4- همه دانشجو ها در دوران تحصیل آنچه که لازم هست را به صورت تیوریک می آموزند ولی برای اکثر رشته ها نیاز هست که همه آموخته ها به صورت عملی اجرا شوند تا مهارت لازم کسب شود و با طی کردن دوره کارآموزی میتوان  مهارت های که آموزش داده شده است را پیاده کرد .

5- در دوره کارآموزی شما با حداقل یک مربی و مدیر آشنا میشین تا شمارا برای کسب اولین تجربه حرفه ای راهنمایی کند  و وقتی یک نفر راهنما داشته باشین مطمئن تر گام برمیدارین.

6- به شما این امکان و اجازه داده میشود که راه های بیزینس و دست یابی به  فرصت های سخت را یاد بگیرید و حتی نحوه استفاده از آنها را هم بیاموزید .

7- وقتی دوره کارآموزی را طی کنید اطمینان و اعتماد به نفس لازمم در رشته و شغل مورد نظر را به دست خواهید آورد و این امکان برای شما فرآهم  خواهد شد که بتوانید شبکه های اجتماعی مربوط به کسب و کار خود را داشته باشید. و صد درصد راه های پیشرفت شما هم بیشتر خواهد شد .

8-شروع شما برای ورود به کارموردعلاقه تان می تواند یک دوره 3 ماه باشد تا مهارت های ( کاری - ارتباطی - مزاکره ) را فرا بگیرید.

اگر انتظار دارید بدون هیچ تجربه ای استخدام شوید یا یک کسب و کار را راه اندازی کنید سخت در اشتباه هستید شما با این طرز فکر در اولین مرحله شغلی خود با شکست مواجه می شوید و از ادامه فعالیت در آن زمینه نیز پشیمان می شود پس برای این که شروع خوبی داشته باشیم نیاز به یک امادگی دارید کارآموزی این فرصت را به شما می دهد آماده وارد بازار کارشوید و تجربه ای داشته باشید.