ارسال : 1400/1/7 - 20:22:27
ویرایش : 1400/5/19 - 12:24:19

بعد از ورود به حساب کاربری با یک فرم بازشونده رو به رو می شوید که همراه یک سری توضیحات و نماد ها می باشد درادامه مطلب به شرح کلی این بخش پرداخته ایم.

توضیحات تکمیلی :

ضرب با پس زمینه قرمز به معنی تایید نشده می باشد

ضرب با پس زمینه سیاه یه معنی در این مرحله قرار دارد حساب می باشد.

تیک با پس زمینه سبز به معنی تایید شدن در آن بخش و ارسال به بخش دیگر می باشد.

در صورت نمایش مجدد فرم وضعیت حساب ، در صفحه اصلی بخش دکمه ها بر روی دومین دکمه از راست با متن وضعیت حساب کلیک کنید تا باز شود و برای بسته شدن فرم از ضرب بالای فرم و یا دکمه انتهای فرم استفاده کنید

مرحله اول : تایید توسط کارشناس رشته

بعد از ورود به حساب   یک فرم باز شونده وضعیت من را مشاهده می کنید که بعد از ثبت نام به شکل زیر می باشد ( بدون هیچ عملی بعد از ثبت نام)

1.برای بستن فرم و ادامه نمایش حساب این دکمه را بزنید.

2. متن توضیح وضعیت فعلی حساب در این بخش نمایش داده می شود و یک راهنما محسوب می شود.

3. در مرحله اول باید مدیرگروه رشته شما اطلاعات فردی، اطلاعات تماس و محل کارآموزی شما را برسی کند و در صورت صحت اطلاعات حساب شما را تایید می کند.(بعد از تایید مدیر گروه شما قادر نخواهید بود مشخصات حساب خود را ویرایش کنید.)

5.     در مرحله سوم کارشناس ارتباط با صنعت باید اطلاعات شما و فرم اولیه اپلود شده شما را برسی کند و در صورت صحت اطلاعات حساب شما را تایید می کند و تیک این بخش نیز سبز می شود.( نیاز به انجام عملی توسط شما در این مرحله نمی باشد فقط منتظر بمانید این پروسه کمی زمان بر خواهد بود.)

6. در مرحله چهارم بعد از تایید حساب توسط بخش ارتباط با صنعت اطلاعات شما برای معاونت دانشگاه ارسال می شود و بعد از برسی و تایید معاونت دانشگاه فرم معرفی نامه شما در حسابتان قرار خواهد گرفت ( این فرم مهر و امضا معاونت دانشگاه را داراست)تیک این بخش نیز سبز می شود و حساب شما فعال می شود.( بعد از چاپ و ارائه معرفی نامه به محل کارآموزی دوره کارآموزی شما شروع می شود و باید حضور های روزانه خود را در ساعات 8 صبح تا 4 بعد از ظهر ثبت کنید)

7. بعد از پرداخت مبلغ دوره Hse و تایید گارشناس بخش آموزش های ازاد و خاص فعال می شود( بعد از تایید امکان ارسال گزارش کارآموزی برای شما باز میشود.)

بعد از تایید حساب بخش های حضورغیاب و سایر فرم ها در حساب شما فعال می شوند.

مرحله دوم :  دریافت فرم اولیه و ارسال اسکن فرم اولیه همراه با مهر و امضا محل کارآموزی به صورت pdf در حساب

1.دریافت فرم اولیه و چاپ آن و ارائه به محل کارآموزی برای تایید(مهر و امضا)

2.ارسال فرم اسکن شده به صورت pdf از طریق این بخش

3. برنامه اسکن فرم و ارائه خروجی برای اندروید

4.تایید بخش و تیک سبز فعال می شود.

5.وقتی در هر مرحله سیاه بشود یعنی شما در این مرحله قرار دارید و آن را سپری نکردید.

6.متن راهنما

ارسال فایل اسکن شده فرم اولیه

1. فایل را دریافت کند و تاییده های لازم را بگیرید.
  2. به متن راهنما توجه کنید که بعدا در روند تایید حسابتان مشکلی پیش نیایید.
  3. فایل خود را انتخاب کنید.
  4. دکمه ارسال فرم را بزنید تا فایل در مروگرشما باز شود سپس مانند زیر لینک آن را برسی کنید.

توجه نکردن به اپلود فایل و نرسیدن فایل به دست کارشناس بر عهده خود دانشجو خواهد بود و بخش ارتباط با صنعت هیچ مسئولیتی برای این امر ندارد پس از اپلود شدن فایل اطمینان حاصل کنید.

برسی آپلود شدن فایل

1. بعد از اپلود موفقیت آمیز لینک فایل برای شما نمایش داده می شود روی آن کلیک کنید تا از قرار گیری فایل بر روی سایت اطمینان حاصل کنید.
  2. در صورت که مشکلی در فایل بود یا فایل را اشتباهی آپلود کرده اید فقط کافی هست آن را حذف کنید.

این صفحه تا قبل از تایید بخش ارتباط با صنعت فعال می باشد.

مرحله سوم:  تایید فرم اولیه و اطلاعات شما توسط کارشناس بخش ارتباط با صنعت

1.متن راهنما

2.در انتظار تایید اطلاعات توسط کارشناس بخش ارتباط با صنعت ( این پروسه به دلیل زیاد بودن تعداد دانشجویان زمان بر می باشد لطفا صبور باشید.)

در حالت عادی 24 ساعت طول می کشید تا اطلاعات حساب شما در این مرحله تایید شود.

مرحله چهارم: تایید اطلاعات توسط معاونت دانشگاه

1. متن راهنما

2. در انتظار تایید توسط حساب معاونت (صبور باشید به دلیل زیاد بودن دانشجویان این کار زمان بر است )

بعد از تایید معاونت بخش حضور غیاب برای شما فعال می شود و دوره کارآموزی شما شروع شده است.

سایر بخش های سایت نیز فعال شده اند به جز بخش گزارش پایان دوره که بعد از پرداخت مبلغ دوره hse و باز کردن این بخش توسط بخش ارتباط با صنعت

در حالت عادی 24 ساعت طول می کشید تا اطلاعات حساب شما در این مرحله تایید شود.

مرحله پنجم: پرداخت مبلغ دوره HSE برای ثبت نام و تایید توسط کارشناس بخش آموزش های آزاد و خاص

1. راهنما

2. پرداخت مبلغ دوره Hse

3. تیک تایید بخش معاونت سبز می شود و حساب فعال

4. در این بخش شما باید بعد از پرداخت مبلغ دوره HSE شماره پیگیری 18 رقمی آن را در این صفحه وارد کنید.

صفحه وارد کردن کد پیگیری پرداخت

شماره شبه پرداخت مبلغ دوره hse در بالا نمایش داده شده است.

1. در این بخش شماره پیگیری را وارد می کنید.
  2. سپس دکمه ثبت کد پیگیری را بزنید تا پیام ثبت موفق نمایش داده شود.
  3. کد رهگیری پرداخت

1. نمایش پیام ثبت موفق و باز شدن بخش ارسال گزارش کارآموزی پایان دوره

1. بعد از تایید شدن کد پیگیری توسط کارشناس بخش آموزش های آزاد و خاص این بخش نیز سبز می شود.

در هر مرحله فرم های شما در این صفحه قرار میگیرد.

راهنما : منو سمت راست-> بخش فرم ها

1. لینک دریافت و نمایش فرم