ارسال : 1400/1/7 - 19:32:47
ویرایش : 1400/5/19 - 12:25:22

در صوتی که در ترم جدید درس کارآموزی را اخذ کرده اید و اطلاعاتی درباره بهکاد ندارید، این مطلب را مطالعه کنید

ثبت نام در بهکاد به چه شکل هست؟

از ترم جدید در بهکاد نیاز به ثبت نام نمی باشد، اطلاعات دانشجویان از طریق دانشگاه مورد نظر به بهکاد اضافه می شود.

بعد از افزودن اطلاعات دانشجویان در صفحه دانشگاه اعلام می شود.

در صورتی که حساب شما یافت نشود در بهکاد ممکن است دانشگاه هنوز اطلاعات دانشجویان را اضافه نکرده است و در این صورت فقط از صفحه دانشگاه پیگیر اطلاعیه افزودن دانشجویان ترم جدید باشید.

برای نمایش صفحه دانشگاه از صفحه اصلی بخش دانشگاه ها -> بر روی نام دانشگاه خود کلیک کنید

بعد از ورود به حساب چه کاری باید انجام دهیم؟

بعد از ورود به حساب کاربری برای اولین بار با صفحه تکمیل اطلاعات مواجه می شود که باید اطلاعات شخصی خود، اطلاعات محل کارآموزی و روز های حضور خود را وارد کنید و ثبت تغییرات را بزنید.

بعد از تکمیل اطلاعات حساب شما به کارشناس رشته ارسال می شود در غیر این صورت حساب شما به حالت تعلیق در خواهد آمد.

بعد از تکمیل اطلاعات و ورودبه پنل کاربری با بخش وضعیت حساب کاربری خود مواجه می شوید که توضیح بخش های این وضعیت در این آموزش توضیح داده شده.

وضعیت حساب در بهکاد

مراحل تایید حساب در بهکاد به چه صورت می باشد؟

مراحل تایید حساب برای دریافت اطلاعات و نمایش به کارشناسان (رشته، بخش ارتباط با صنعت) و معاونت دانشگاه می باشد.

وضعیت حساب در بهکاد

بعد از تایید حساب چه کاری باید انجام دهیم؟

معرفی نامه خود را از حساب کاربری خود دریافت می کنید و آن را چاپ می کنید و به سرپرست کارآموزی(در محل کارآموزی ) خود تحویل می دهید

سپس در روز هایی که مشخص کرده اید در محل کارآموزی خود حاضر می شوید و حضور خود را ثبت می کنید و در انتهای روز گزارش روزانه خود را برای حضور آن روز تایپ و ارسال می کنید.

برای مشاهده اطلاعات بیشتر درباره ثبت حضور و ثبت گزارش آموزش پنل دانشجویان را مطالعه کنید.

در صورت بازدید استاد از شما در محل کارآموزی در حساب کاربری شما نمایش داده می شود و شما می توانید بازدید استاد را تایید یا عدم تایید کنید.

گزارش روزانه با گزارش پایان دوره چه تفاوتی دارد؟

گزارش روزانه شامل فعالیت های انجام شده در یک روز کاری در محل کارآموزی شما می باشد که در فرم حضور های شما در بخش گزارش روزانه برای استاد شما ارسال می شود.

گزارش پایان دوره ارزشیابی محل کارآموزی و خلاصه ای از فعالیت های شما در محل کارآموزی مورد نظر می باشد.

اخرین مرحله در بهکاد ارسال گزارش کارآموزی می باشد؟

اخرین مرحله در بهکاد اتمام ساعت کارآموزی شما با ثبت حضور های روزانه می باشد ( زمان ثبت حضور از 8 صبح تا 16 بعد از ظهر می باشد و بیشتر از این محاسبه نمی شود)

سپس ارسال گزارش پایان دوره و هماهنگی نهایی با استاد مربوطه