ارسال : 1402/10/4 - 15:44:27

آموزش کافه داری با مدرک بین المللی و تضمین ورود به بازار کار

آموزش کافه داری با مدرک بین المللی و تضمین ورود به بازار کار، یکی از محبوب‌ترین دوره‌های آموزشی در حوزه کافه داری است که برای افرادی که به دنبال شروع کار در این حوزه هستند، بسیار مفید است. این دوره آموزشی، به دانشجویان مهارت‌های لازم برای راه‌اندازی و مدیریت یک کافه را آموزش می‌دهد. در این دوره، دانشجویان با موضوعاتی مانند انتخاب محصولات، طراحی فضا، مدیریت مالی، مدیریت منابع انسانی، بازاریابی و تبلیغات، آشنا می‌شوند. در این دوره آموزشی، دانشجویان با یک سری مباحث نظری و عملی آشنا می‌شوند که به آن‌ها کمک می‌کند تا بتوانند یک کافه را با موفقیت راه‌اندازی کنند.

آشنایی با مفاهیم کامل کافه داری

در دوره‌ های آموزش کافی شاپ با مدرک بین‌المللی، افراد با 0 تا 100 کافه داری آشنا می‌شوند. برای آموزش کافه داری هر آموزشگاهی را انتخاب نکنید، آموزشگاه های زیادی این مهارت ها را ارئه می دهد اما تعداد آموزشگاه های معتبر و حرفه ای که در ایران با نام بهترین آموزشگاه در آن هر شهر هستند بسیار کم و انگشت شمارند. در این مقاله قصد داریم بهترین آموزشگاه کافه داری که در ایران فعالیت می کند و دو شعبه در تهران و کرج دارد را به شما معرفی کنیم. این آموزشگاه را نمیتوانید با دیگر آموزشگاه ها مقایسه کنید.

آموزشگاه کافی پارس بهترین آموزشگاه باریستایی و بارتندری کشور بوده و با دو شعبه در کلان شهر های تهران و کرج در حال خدمت رسانی به هنرجویان است. این آموزشگاه به کمک اساتید حرفه ای آموزش های به روز و طبق سرفصل سازمان فنی حرفه ای مناسب بازار کار ارائه می دهد.

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید

09202775857

09962028030

راهکارهای افزایش احتمال استخدام و ورود به بازار کار کافی شاپ

برای افزایش اشتغال‌پذیری و ورود به بازار کار کافی شاپ، باید به چند راهکار توجه کرد.

·        اولین راهکار، شرکت در دوره‌های آموزشی کافی شاپ و کافه داری با مدرک بین المللی است. این دوره‌ها به شما مهارت‌های لازم برای ورود به بازار کار را آموزش می‌دهند.

·        راهکار دیگر برای افزایش درصد استخدام، تجربه کاری است. برای کسب تجربه کاری، می‌توانید به عنوان کارمند در کافی شاپ‌های مختلف کار کنید و مهارت‌های خود را بهبود بخشید. همچنین، می‌توانید با تاسیس کافی شاپ خود، به عنوان کارفرما و کسب و کار دهنده، وارد بازار کار شوید.

·        در نهایت، برای ورود به بازار کار کافی شاپ، باید به مهارت‌های ارتباطی و فردی نیز توجه کرد. باید بتوانید با مشتریان خود به خوبی ارتباط برقرار کنید و به آن‌ها خدمات بهتری ارائه دهید. همچنین، باید بتوانید به صورت حرفه‌ای با همکاران و پرسنل کار کنید و مسئولیت‌های خود را به بهترین شکل انجام دهید.

مزایای آموزش کافه داری با مدرک بین المللی  در آموزشگاه کافی پارس

از مزایا ثبت نام در کلاس های کافی پارس می توان به مدرک بین المللی آن اشاره داشت. با دریافت مدرک بین المللی کافه داری می توانید در هر کشور مشغول به کار شوید. با استفاده از این مدرک می توانید وام های خود اشتغالی دریافت کنید و کسب و کار خود را راه اندازی کنید.

کارت گارانتی و پشتیبانی ۵ سال

دوره آموزش کافه داری با مدرک بین المللی و تضمین ورود به بازار کار، با ارائه کارت گارانتی و پشتیبانی ۵ سال، برای هنرجویان با مزایای فوق العاده همراه است. این کارت گارانتی به هنرجویان این دوره تضمین می دهد که پس از گذراندن دوره، قادر به ورود به بازار کار هستند و می توانند به راحتی در کافه ها و رستوران های مختلف به کار بپردازند.همچنین، در صورت بروز هر گونه مشکل در فرآیند یادگیری، هنرجویان می توانند با استادان دوره تماس بگیرند و از پشتیبانی لازم برخوردار شوند.

شهریه عمومی و کلاس نیمه خصوصی (۱ الی ۳ نفر)

آموزش کافه داری با مدرک بین المللی و تضمین ورود به بازار کار، شامل دوره های آموزشی با شهریه عمومی و کلاس نیمه خصوصی است. دوره های کلاس نیمه خصوصی با حداکثر تعداد ۳ نفر، برای افرادی مناسب هستند که به دنبال آموزشی شخصی و حرفه ای هستند. در این دوره ها، مدرسان با توجه به نیاز های خاص هر دانشجو، برنامه های آموزشی خاصی را طراحی می کنند. این دوره ها به دانشجویان این امکان را می دهند تا با روش های مدیریت کافه ها، آشنا شوند و مهارت های لازم برای ورود به بازار کار کافه داری را به دست آورند.

تضمین بازار کار

دوره آموزش کافه داری با مدرک بین المللی در آموزشگاه کافی پارس با شهریه اقساطی ارائه می شود و به دانشجویانی که می خواهند به عنوان باریستا و یا کافه دار در بازار کار فعالیت کنند، تضمین ورود به بازار کار را می دهد. در این دوره، دانشجویان با مباحثی همچون انتخاب پرسنل و کارکنان، طراحی و دیزاین کافه، منو نویسی، مدیریت امور مالی، انتخاب مکان مناسب، تجهیزات مورد نیاز، قوانین و مجوز های لازم برای تاسیس کافی شاپ و غیره آشنا می شوند.

انتخاب زمان کلاس توسط هنرجو با توجه به مشغله کاری و تحصیلی

هنگامی که فردی تصمیم به شرکت در دوره آموزش کافه داری با مدرک بین المللی می‌گیرد، باید به انتخاب زمان کلاس توجه ویژه‌ای داشته باشد. در واقع، انتخاب زمان کلاس به میزان قابل توجهی با تعامل هنرجو با محیط کاری و تحصیلی وی در روزانه و هفتگی وابسته است. به عنوان مثال، هنرجویانی که دارای مشغله کاری هستند، معمولاً ترجیح می‌دهند در ساعات غیر اداری و پس از پایان وقت کاری خود به کلاس بروند. از طرفی، هنرجویانی که در روزهای تعطیل فعالیت دارند، می‌توانند در ساعاتی که بهترین تعامل با محیط آموزشی دارند، به کلاس بروند.

سخن پایانی

آموزشگاه کافی پارس معتبرترین مرکز آموزش کافی داری با مدرک بین المللی در ایران است. این مرکز با بیش از ۱۰ سال سابقه فعالیت، برخوردار از اساتید با تجربه و متخصص در حوزه کافی داری است. دوره های آموزشی این مرکز شامل آموزش های عملی و تئوریی در حوزه کافی داری، طراحی دکوراسیون، مدیریت کسب و کار و دیگر موارد مرتبط است. در پایان دوره، شرکت کنندگان مدرک بین المللی از سوی اتحادیه بین المللی قهوه دریافت می کنند. به علاوه، آموزشگاه کافی پارس با توجه به نیازهای بازار کار، به شرکت کنندگان خود تضمین می کند که پس از پایان دوره، به راحتی وارد بازار کار شوند و در کسب و کار خود موفقیت آمیز باشند.

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید

09202775857