ارسال شده توسط فاطمه سلیمان پور
135
ارسال : 1400/9/25 - 12:35:19
ویرایش : 1401/5/6 - 15:34:03

لازمه شروع هر کار و حرفه‌ای دانستن یک‌سری اطلاعات در مورد آن کار می‌باشد. در ادامه قصد داریم در مورد شروع برنامه نویسی و چیزهایی که بهتر است بدانید بحث کنیم.

ادامه مطلب

چیزی که در شروع برنامه نویسی بسیار حائز اهمیت است اما اکثرا دوستانی که می‌خواهند برنامه‌نویسی را شروع کنند آن را رعایت نمی‌کنند، فهم این موضوع است که قرار نیست شما تمام زبان‌های برنامه نویسی را یاد بگیرید.

در شروع اول تعیین کنید به کدام زبان علاقه دارید، دوست دارید front end developer باشید یا back end developer و بعد روی آن حوزه تمرکز بکنید یاد بگیرید و تمام چیزهایی که یاد گرفته‌اید را در قالب پروژه پیاده سازی بکنید. یکسری از زبان‌های برنامه نویسی پیش نیاز زبان‌های دیگر هستند. پس در شروع زبانی را انتخاب کنید که آسان باشد مثل پایتون، سی، سی شارپ. بعدها پس از یادگیری این زبان‌ها می‌توانید به سراغ زبان‌های سخت‌تر بروید‌. یک باره در اول مسیر انتخاب یک زبان سخت که نیاز به دانستن زبان‌های دیگر دارد علاوه بر اینکه باعث استرس و اضطراب‌تان می‌شود باعث می‌شود دلسرد شوید و ادامه ندهید.

برای اینکه تبدیل به یک برنامه نویس ماهر شوید نیاز به سال‌ها یادگیری و کدزنی دارید. پس در ابتدا اگر یک مبحثی را فراموش کردید جواب آن را می‌توانید با یک سرچ به دست آورید و مطمئن باشید بعدها کمتر به این کار احتیاج پیدا می‌کنید.

موضوع دیگر که بسیار مهم است داشتن یک راهنما می‌باشد که تجربه زیادی در این حوزه دارد. کتاب‌ها و گوگل منبع بسیار خوبی برای یادگیری هستند اما مسلماً فردی که تجربه برنامه نویسی داشته باشد هنگام به مشکل خوردن، بهتر از منابع دیگر می‌تواند شما را راهنمایی کند تا به جواب برسید.

برنامه نویسی یکی از مشاغلی می‌باشد که نیاز به زمان بیشتر و دقت دارد پس مهم‌ترین و مهم‌ترین مسئله برای شروع علاقه می‌باشد. اگر علاقه به کد نویسی و حل یک مسئله را ندارید و صرفا بخاطر موقعیت شغلی خوب می‌خواهید این حرفه را یاد بگیرید بهتر است شروع نکنید. زیرا مطمئناً در صورت نداشتن علاقه نمی‌توانید تبدیل به یک برنامه نویس خوب شوید.

شروع برنامه نویسی شاید سخت به نظر بیاید، اما هر چقدر که با مباحث مختلف آشنا شوید و چند پروژه را حل کنید رفته رفته بسیار برایتان آسان خواهد شد. اما شما نیازمند این هستید که دائما خود را آپدیت نگه دارید و همچنین کدهایتان را. کدهایی که نوشته می‌شود را هر چند یکبار مطمئناً می‌توانید بهینه‌تر بنویسید. پس اگر یک کدی را یاد گرفتید سعی نکنید آن را همیشه بکار ببرید، سعی کنید هر چند وقت یکبار کدهایتان را بهینه‌تر کنید.

همانطور که در اول گفتیم در شروع نیازی نیس تا یک full stack developer شوید. سعی یک در یک حوزه کاملا متخصص شوید و بعد وارد حوزه دیگر شوید. به عنوان مثال در ابتدا در حوزه front end developer متخصص شوید و بعد اگر خواستید وارد یک حوزه دیگر شوید می‌توانید back end developer را یاد بگیرید و تبدیل به یک full stack developer شوید. سعی کنید از زمان ابتدا خود را درگیر پروژه‌های مختلف بکنید و یا در یک شرکت به عنوان کارآموز استخدام شوید. وارد کار شدن و یادگیری همزمان با کار کردن، بسیار به شما در مهارت پیدا کردن کمک خواهد کرد.

و در آخر چه در حوزه برنامه نویسی چه در هر حرفه دیگری، نیاز نیست تمام زمان خود را به یادگیری و کارکردن بگذرانید. کدزنی به صورت شبانه روز باعث خسته شدن و دلسرد شدنتان می‌شود.

پس در طول روز زمان مشخصی برای مطالعه و کار کردن تعیین کنید و در این راه استمرار داشته باشید‌. نظم، استمرار و علاقه کلید موفقیت شما در تبدیل شدن به یک برنامه نویس ماهر می‌باشد.