1.شناخت خود و علایقتان
لازمه شروع کارآفرینی و فعالیت در یک حوزه، شناخت خود و تواناییها و علاوه بر آن نیاز بازار میباشد. علاقه شما به کاری که مشغول آن هستید، به شما در بهتر جلو بردن کارهایتان کمک زیادی میکند.
2. ایده خلاقانه
بعد از تعیین مسیر فعالیت خود، لازم است یک ایده خوب و پولساز در آن زمینه داشته باشید.
هر چقدر ایده شما به حل یک مشکل و یا بهبود عملکرد یک محصول یا خدمت موجود کمک کند، موفقتر خواهید بود.
3. تحقیقات بازار
برای تبدیل ایده خود به یک بیزنسس لازم است اول تحقیقاتی انجام دهید. نیازمندی بازار را شناسایی کنید، نقاط ضعف و قوت، تهدیدات و فرصت های خود را بدانید و آگاهانه تر بیزنسس خود را راه اندازی کنید.
4. طرح کسب و کار
شروع یک کار و در نهایت کارآفرین شدن در یک حوزه، نیازمند داشتن یک بیزنسس پلن میباشد. طرح کسب و کارتان در واقع کمک میکند دقیقتر مسیر پیش رویتان را طی کنید و اهداف خود را بدانید.
5. سرمایه
هر کسب و کاری برای شروع، نیاز به یک سرمایه اولیه برای شروع دارد.
در طرح کسب و کارتان شما به صورت فرضی سرمایهای که برای شروع بیزنستان نیاز دارید را به دست میآورید.
با مقایسه سرمایه اولیه، سرمایه مورد نیاز و میزان سود می توانید بدانید ایدهای که دارید یک ایده سودآور و پولساز هست یا نه.
6. شناسایی مشتریان
شناسایی مشتریان بخش دیگر و مهم در شروع یک کسب و کار و کارآفرینی میباشد. شناسایی و ارتباطات برقرار کردن با مشتریان کمک به فروش بیشتر محصولاتتان میکند.
برای شروع کارآفرینی لازم است ایده ای که دارید یک ایده پردرآمد باشد تا بتوانید علاوه بر تامین هزینههای مورد نیاز برای پابرجا نگه داشتن کسب و کارتان و سود کافی برای خودتان حقوق و مزایای کارکنان خود را پرداخت بکنید.
یک ایده موفق، نیاز به زمان برای تحقیق و شناساندن محصول به مشتری دارد. اما کمالگرایی در این راه باعث میشود هرگز نتوانید ایده خود را به یک کسب و کار تبدیل کنید.
با انجام مواردی که گفته شد میتوانید مطمئنتر ایده خود را به یک کسب و کار تبدیل کنید و تبدیل به یک کارآفرین نمونه در کارتان شوید.