ارسال : 1400/8/18 - 11:36:04
ویرایش : 1400/8/18 - 11:41:45

سوالات و مشکلاتی که ممکن است در هنگام استفاده از بهکاد برای شما پیش آید یا رخ دهد با دیدن این مطلب به جواب سوالات خود میرسید و مشکلات پیش آمده را حل خواهید کرد

ثبت موقعیت مکانی (حضور دانشجو - بازدید اساتید)

در صورت وجود  مشکل در ثبت حضور در محل می تواند دلایل زیر را داشته باشد :

عدم دسترسی به بهکاد برای ثبت موقعیت مکانی ( آموزش دسترسی موقعیت مکانی به بهکاد )

نداشتن GPS داخل دستگاه مورد نظر

عدم اجازه استفاده از GPS توسط مرورگر ( آموزش دسترسی موقعیت مکانی به بهکاد )

نداشتن اینترنت

موقعیت مکانی ادرس ها نسبی بوده و نسبت به اون منطقه ای که شما در ان قرار دارید ثبت می شود ولی برای اساتید و دانشگاه به صورت دقیق بر روی نقشه قابل مشاهده می باشد.

موقعیت دقیق شما بر روی نقشه در اخر صفحه اصلی حساب کاربری قابل مشاهده هستش

عدم تایید حساب توسط کارشناس مربوطه

میانگین مدت زمان انتظار برای تایید حساب توسط یک کارشناس 48 ساعت کاری می باشد

در صورت مشکل با هر بخش از وضعیت حساب می توانید بیشتر درباره وضعیت حساب دانشجو مطالعه کنید

ثبت اطلاعات محل کارآموزی و حضور ها

در صورتی که دانشجو هستید می توانید آموزش حساب کاربری دانشجو را مطالعه کنید

در صورتی که یکی از اساتید عضو بهکاد هستید آموزش حساب کاربری اساتید را مطالعه کنید

نحوه پرداخت HSE و وضعیت آن

HSE دوره بهداشت ، ایمنی و محیط زیست می باشد که به صورت انلاین برگزار و مدرک معتبر ارائه می گرد

نحوه ثبت نام در دوره HSE برای هر دانشگاه یا دانشکده متفاوت می باشد لطفا قبل از پرداخت انلاین متن وضعیت HSE دانشگاه یا دانشکده خود را بخوانید در صورت تایید پرداخت انلاین را انجام دهید.

بعد از پرداخت انلاین توسط بهکاد مشخصات حساب کاربری خود در سامانه آموزش مجازی HSE قابل مشاهده می باشد و در صورت ورود به حساب بخش HSE حساب شما تایید خواهد شد.

در صورتی که از مراحل پرداخت دانشگاه یا دانشکده خود استفاده کنید باید تصویر فیش پرداختی و شماره پیگیری خود را داخل بهکاد -> حساب کاربری -> بخش HSE  وارد کنید و منتظر تایید کارشناس بخش آموزش های ازاد و خاص باشید.

تفاوت گزارش روزانه و پایان دوره

گزارش روزانه، گزارش روزانه شما برای حضور ثبت شده در آن روز می باشد و باید اعمال انجام شده در محل کارآموزی خود را وارد کنید.

گزارش پایان دوره ، بعد از اتمام دوره و ثبت حضور های خود  ( 1 واحد 120 ساعت و 15 روز کاری -  2 واحد 240 ساعت و 30 روز کاری - 3 واحد 360 ساعت و 45 روز کاری) امکان پذیر می باشد.

امکان ثبت گزارش روزانه برای همان روز بوده و بعد از ساعت 12 بامداد آن روز دیگر قابل ثبت نمی باشد.

ثبت گزارش روزانه به منظور پایان روز کاری شما در کار آموزی می باشد.