ارسال شده توسط فاطمه سلیمان پور
244
ارسال : 1400/9/18 - 23:00:53
ویرایش : ویرایش نشده

برخلاف باور عموم، کسب و کار فریلنسری اصلا کار آسانی نیست. در پایین به چالش‌هایی که فایلنسرها با آنها روبه‌رو هستند خواهیم پرداخت.

ادامه مطلب

     1. ضعف در بازاریابی
اکثر فریلنسرها در بازاریابی و پیدا کردن پروژه مشکل دارند. هر کسب و کاری که دارید و به صورت فریلنسری کار می‌کنید یکی از مشکلات فریلنسر بودن ضعف در بازاریابی می‌باشد.
راه‌حل این کار این است که یک وب سایت برای خودتان راه اندازی کنید و فعالیت خود را در سوشال مدیا برای معرفی خود و کسب و کارتان بیشتر و هدفمند‌تر کنید. مطمئنا با این کار کم کم مشتری‌های خود را پیدا خواهید کرد. نقطه‌ای که در اینجا بسیار مهم است بازخورد کارفرما و مشتریان از کار شما می‌باشد. اگر مشتری از کار شما راضی باشد مطمئنا شما را به دیگران هم معرفی خواهد کرد.
پس سعی کنید به بهترین نحو ممکن کار خود را انجام دهید.
     2. ضعف در مذاکره و نهایی کردن پروژه
کمبود اعتماد به نفس در مذاکره با مشتری باعث می‌شود تا مشتری خود را از دست بدهید. اکثرا فریلنسرها یکی از چالش‌هایی که با آن روبه‌رو هستند، مشکل در نحوه مذاکره و برخورد با مشتری می‌باشد.
سعی کنید در مذاکره با مشتری کاملا حرفه‌ای و با اعتماد به نفس عمل کنید. هر چقدر در کار خود مهارت داشته باشید ولی نتوانید خوب با مشتری حرف بزنید قطعا نمی‌توانید پروژه زیادی بگیرید.
     3. قرارداد
چالش دیگری که اکثرا فریلنسرها با آن مواجه می‌شوند قرارداد بستن است. در مواقعی ممکن است خود کارفرما برگی را به عنوان قرارداد آماده کند و ارائه دهد. اما در اکثرا مواقع خود فرد باید این کار را انجام دهد.
سعی کنید برگه قرارداد خود را آماده کنید و موقع مذاکره برای کارفرما ارائه دهید.
     4. گرفتن پول از کارفرما
یکی از بزرگترین چالش کار فریلنسری گرفتن پول از کارفرما می‌باشد. در مواقعی ممکن است ضعف و بدقولی خود فرد باعث شود تا کارفرما هنگام تسویه حساب هزینه پروژه را کامل پرداخت نکند یا دیر پرداخت کند. اما در مواقعی هم بدقولی شخص کارفرما باعث اذیت شدن فرد در گرفتن پول پروژه می‌شود.
سعی کنید هنگام با بستن قرارداد خوب و مذاکره این مشکل را حل کنید.
     5. مدیریت زمان و نظم در کارها
در کار فریلنسری کسی وجود ندارد که کارهای شما را مدیریت کند. خودتان باید زمان را طوری مدیریت کنید و نظم در کارهایتان ایجاد کنید که بتوانید دقیق سر وقت پروژه خود را تحویل دهید.
بدقولی و احساس مسئولیت نکردن برای تحویل پروژه بازخورد خوبی در کسب و کارتان نخواهد داشت.
     6. تعیین نکردن مرز میان کار و زندگی شخصی
یکی مشکلاتی که اکثر افراد فریلنسر با آن مواجه هستند تعیبن نکردن مرز بین کار و زندگی است. در کار فریلنسری درست است که کسی برای شما ساعتی برای شروع و پایان کارتان مشخص نمی‌کند. اما بهتر است خودتان بین کار و زندگی شخصی‌تان مرزی ایجاد کنید و ساعات مشخصی را برای کار کردن تنظیم بکنید. نظم نداشتن در این کار باعث می‌شود بعد از یک بازه زمانی کاملا از کار خود دلسرد شوید.
     7. اتلاف زمان سر پروژه‌های کوچک
در شروع کسب و کار فریلنسری لازم است که کار خود را با پروژه‌های کوچک شروع بکنید تا یک پس زمینه کاری برای خودتان ایجاد کنید. اما عده‌ای از فریلنسرها بیشتر زمان خود را صرف پروژه‌های کوچک می‌کنند. برای رشد و موفقیت کارتان نیاز است پروژه‌های بزرگ‌تر و مهم‌تر را قبول کنید تا هم به درآمد بیشتری برسید و هم رزومه کاری خوبی داشته باشید.