ارسال : 1400/5/24 - 13:45:32
ویرایش : 1401/5/3 - 14:42:35

هر عمل برای هر فرد یک سری مزایا و یک سری معایب دارد در این مطلب سعی شده است به گوشه ای از مزایایی کارآموزی بپردازیم تا انگیزه کارآموزان را برای دوره کارآموزی تغییر دهیم.

مزایای کارآموزی چیست؟

1. کاراموزی باعث رشد و ارتفا خود شرکت و کاراموزان آن شرکت و بهره‌مند شدن هر دو طرف از دانش و تجربیات یکدیگر میشود.

2. کاراموزی باعث فرآهم شدن فرصتی می شود که  دانشجویان و کاراموزان با محیط های کاری و افراد متخصص در زمینه رشته های مختلف آشنا شوند و از تجربیات این افراد در جهت رشد و مهارت دانش خود و ایجاد کسب و کار در رشته تحصیلی خود استفاده نمایند..

3. کاراموزی باعث می شود فرد متوجه علایق خود شده و به سمت رشته و زمینه ای حرکت کند که باعث رشد بیشتر و بهتر خود شود.و متوجه شود که در چه زمینه ای استعداد لازم را دارد  و تا دیر نشده درباره آن تصمیم گیری درست را انجام دهد تا به نتیجه درست و دلخواه خود دست یابد.

4. کاراموزی باعث میشود شخص کاراموزروحیه کار کردن به صورت گروهی را در خود تقویت کند و بتواند بعد از پایان دوره کار اموزی با افراد و گروه های دیگر در تعامل باشد.

5. کاراموزی میتواندیک راه برای کسب رزومه مناسب برای فرد کاراموز باشد و شانس او را برای استخدام شدن در مراکز مختلف در نقاط مختلف بالا ببرد.

6. کاراموزی حتی باعث میشود فرد خودش را بیشتر و بهتر بشناسد و نقاط ضعف وقوت خود را پیدا کند و ان ها را بهبود ببخشد و باعث پیشرفت خود و گروهی که در آن کار میکند شود

شاید وقتی اسم کارآموزی گفته می شود بیشتر توجه بر انجام یک فعالیت اجباری با دریافت مبلغ کم و یا رایگان می باشد ولی اگر با این دید به کارآموزی نگاه کنید که یک دوره رایگان برای فراگیری مهارت های مورد نیاز رشته تحصیلی خود می باشد طرز فکر ما نیز درباره کارآموزی تغییر می کند.

شاید یک طرف مسئله کارآموز باشد ولی طرف دیگر مسئله محل کارآموزی می باشد که چه مزایایی نصیب آن می شود که چند نمونش رو می تونیم در یک لیست برای شما توضیح بدهیم.

1. آموزش نیرو انسانی برای انجام فعالیت های مرتب کاری

2. همراهی و کمک یک نیرو انسانی ماهر و آموزش دیده با هزینه بسیار کم در انجام فعالیت ها

3. ایجاد ارتباط با سایر مشاغل و افراد و بزرگ شدن محیط کار

4. پیدا کردن نیرو انسانی مورد نیاز در ابتدا شروع به کار