ارسال : 1401/11/9 - 10:48:55

آوسبیلدونگ هتلداری آلمان یک روش کم‌هزینه برای علاقه‌مندان به هتلداری است تا با استفاده از آن در بازار آلمان مشغول به کار شوند. کشور آلمان در زمینه‌های مختلف به نیروی کار ماهر نیاز دارد. همین امر باعث شده تا دوره‌های کارآموزی را تحت عنوان دوره‌های آوسبیلدونگ برگزار کرده و افراد علاقه‌مند در سراسر جهان را به این کلاس‌ها فرا بخواند. دوره‌های آوسبیلدونگ در اکثر رشته‌ها و حوزه‌های مختلف برگزار می‌شود که رشته هتلداری هم یکی از این رشته‌های محبوب است.

متقاضیان با شرکت در دوره آوسبیلدونگ هتلداری، می‌توانند با هزینه‌ای کم، در زمینه هتلداری به تخصص لازم رسیده و در یکی از هتل‌های آلمان مشغول به کار شوند. لازم به ذکر است که افراد قبل از اقدام برای ثبت‌نام، باید اطلاعات جامعی درباره شرایط آوسبیلدونگ هتلداری کسب کنند. در این مطلب قصد داریم به‌طور کامل آوسبیلدونگ هتلداری آلمان را مورد بررسی قرار دهیم تا متقاضیان با اطلاعات کامل اقدام به ثبت‌نام کنند.

آوسبیلدونگ هتلداری آلمان

آوسبیلدونگ یک دوره کارآموزی است که دولت آلمان برای جذب نیروی ماهر و متخصص در زمینه‌های مختلف برگزار می‌کند. متقاضیانی که بتوانند در این دوره ثبت‌نام کنند؛ به‌راحتی می‌توانند به آلمان مهاجرت کرده و در این کشور مشغول به کار شوند؛ یعنی می‌توان گفت که آوسبیلدونگ یکی از ساده‌ترین راه‌های مهاجرت به آلمان و اخذ ویزای کاری است.

آوسبیلدونگ هتلداری آلمان یکی از این دوره‌های محبوب است که علاقه‌مندان به این رشته می‌توانند از طریق این دوره‌ها برای مهاجرت به آلمان اقدام کنند. ویژگی بسیار خوبی که دوره آوسبیلدونگ دارد، این است که متقاضی علاوه بر اینکه شهریه کلاس‌ها را نمی‌پردازد؛ از طرف دولت آلمان نیز حقوق دریافت خواهد کرد. همچنین لازم به ذکر است که شرکت در آوسبیلدونگ هتلداری به مدرک دانشگاهی نیاز ندارد و افراد راحت‌تر می‌توانند پذیرش آن را اخذ کنند.

برای اطلاع بیشتر از آوسبیلدونگ هتلداری آلمان بر روی لینک زیر کلیک کنید:

شرایط مورد نیاز برای شرکت در آوسبیلدونگ هتلداری آلمان

با اینکه ثبت‌نام در دوره آوسبیلدونگ هتلداری راحت است؛ اما متقاضیان باید شرایط لازم برای شرکت در این دوره را مورد بررسی قرار دهند. از جمله اصلی‌ترین شرایط شرکت در دوره آوسبیلدونگ هتلداری، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

·         سن متقاضی حداقل باید 17 سال باشد. دولت آلمان حداکثر سن را مشخص نکرده؛ اما معمولاً بیشتر مؤسسه‌ها و شرکت‌هایی که این دوره را برگزار می‌کنند؛ حداکثر سن را 30 سال در نظر گرفته‌اند.

·         با اینکه شهریه دوره رایگان است؛ اما متقاضی باید تمکن مالی جهت پرداخت هزینه‌های زندگی در آلمان داشته باشد.

·         ازآنجایی‌که دوره‌ها با زبان آلمانی برگزار می‌شود؛ متقاضیان باید مدرک زبان آلمانی سطح B1 یا B2 را داشته باشند.

·         طول دوره آوسبیلدونگ به رشته مورد نظر بستگی دارد؛ اما اغلب حداکثر 3 سال طول می‌کشند.

·         مدرک لازم برای شرکت در آوسبیلدونگ هتلداری، دیپلم است.

درآمد هتلداری در کشور آلمان

درآمد هتلداری در کشور آلمان یکی از مسائل بسیار مهمی است که معمولاً افراد متقاضی درباره آن نگران هستند. به‌طورکلی درآمد هتلداری در کشور آلمان، تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار می‌گیرد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به سابقه، جنسیت، تجربه و تحصیلات اشاره کرد. برای مثال کسی که در حوزه هتلداری 5 سال سابقه دارد؛ قطعاً نسبت به فردی که دو سال سابقه کار دارد، درآمد بیشتری خواهد داشت.

تأثیر عوامل مختلف بر میزان درآمد هتلداری، باعث شده تا میزان دقیق آن را نتوانیم بیان کنیم؛ اما طبق آخرین آمار به‌دست‌آمده؛ میانگین حقوق ماهیانه هتلدارها حدود 6300 یورو است. البته این رقم ممکن است بالاتر برود و در سال به 120 هزار یورو برسد. با توجه‌ به این اعداد، می‌توان به این نتیجه رسید که هتلداری در آلمان بسیار پردرآمد است. به همین دلیل تعداد متقاضیان آوسبیلدونگ هتلداری آلمان روزبه‌روز بیشتر می‌شود.

یک هتلدار در آلمان باید چه وظایفی داشته باشد؟

آموزش‌های دوره آوسبیلدونگ هتلداری به دو دسته مدیریت هتل و کارکنان هتل تقسیم می‌شود. متقاضیان شرکت در دوره بر اساس علاقه و استعداد خود می‌توانند یکی از آن‌ها را انتخاب کرده و آموزش‌های لازم را فراگیرند.

وظایف هتلدار بخش مدیریت

از جمله مهم‌ترین وظایف هتلدار بخش مدیریت، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

·         مدیریت انجام سرویس هتل‌ها

·         مدیریت بخش پذیرایی

·         مدیریت بخش‌های مختلف و وظایف آن‌ها

·         مدیریت بخش‌های دفتری

·         مدیریت قسمت آشپزخانه

وظایف هتلدار بخش کارکنان هتل یا منشی امور دفتری

کسانی که بخش کارکنان هتل یا منشی امور دفتری را انتخاب می‌کنند؛ باید وظایف زیر را به بهترین شکل ممکن انجام دهند.

·         هدایت مستقیم پرسنل هتل

·         تنظیم زمان اقامت مشتریان

·         تسهیل روند انجام امور

·         برنامه‌ریزی رویدادها

·         توسعه استراتژی‌های بازاریابی

·         سازماندهی بخش‌پذیرش و رزرو هتل

·         تجزیه‌وتحلیل و بررسی روند رزرو و هزینه‌ها

مراحل اصلی مهاجرت از طریق آوسبیلدونگ هتلداری آلمان

مهاجرت به آلمان از طریق شرکت در دوره آوسبیلدونگ هتلداری مراحل خاصی دارد که متقاضیان حتماً باید آن‌ها را انجام دهند تا به هدف خود برسند. از جمله اصلی‌ترین مراحلی که باید برای آوسبیلدونگ هتلداری انجام شود؛ می‌توان به مراحل زیر اشاره کرد.

·         یادگیری و تسلط بر زبان آلمانی در حد سطح B1 و B2

·         مصاحبه با شرکت‌های برگزارکننده آوسبیلدونگ یا کارفرمایان

·         دریافت پیشنهاد و قرارداد آموزشی

·         اقدام برای اخذ ویزای آوسبیلدونگ

اخذ ویزای آوسبیلدونگ هتلداری آلمان را از کجا آغاز کنیم؟

بسیاری از متقاضیان با این سؤال روبرو می‌شوند که اخذ ویزای آوسبیلدونگ هتلداری آلمان را از کجا آغاز کنیم؟ در جواب این افراد باید گفت که بهترین و مطمئن‌ترین راه، مراجعه به مؤسسه‌های مهاجرتی است.

مؤسسه مهاجرتی پارسی کانادا یکی از معتبرترین و باسابقه‌ترین مؤسسه‌های مهاجرتی است که افراد می‌توانند برای اخذ ویزای آوسبیلدونگ یا هرگونه ویزای دیگری به آن مراجعه کنند. این مؤسسه توانسته به کمک مشاوران و وکلای باتجربه خود اکثر پرونده‌های مهاجرتی را با موفقیت به سرانجام برساند. پس اگر می‌خواهید در کمترین زمان ممکن ویزای آوسبیلدونگ هتلداری کشور آلمان را اخذ کنید؛ به مؤسسه مهاجرتی پارسی کانادا مراجعه کنید.

سخن نهایی

شرکت در دوره آوسبیلدونگ هتلداری یکی از روش‌های ساده برای اخذ ویزای آلمان است که متقاضیان می‌توانند با استفاده از آن به آلمان مهاجرت کرده و سپس در بازار کار این کشور مشغول فعالیت شوند. شرکت در این دوره شرایط و مراحل خاص خود را دارد که قبل از اقدام برای ثبت‌نام، لازم است با آن‌ها آشنایی کاملی داشته باشید. در این مطلب هر آنچه که لازم بود درباره دوره آوسبیلدونگ هتلداری آلمان بدانید را بیان کردیم.