ارسال : 1401/2/31 - 17:28:08

هدایای معمولاً کالاهای قیمت مناسبی هستند که شرکت‌ها برای جلب توجه مشتریان جدید احتمالی یا نگه داشتن مشتریان قدیمی آن‌ها را هدیه می دهند. یکی از راه‌های اثر گذاری تبلیغات این است که مخاطب شما بتواند هدیه را لمس کرده و در دست بگیرد؛ این کار باعث خواهد شد حس بهتری از تبلیغات شما پیدا کند؛ در نتیجه به جای استفاده از روش‌های نوین تبلیغات مانند تبلیغات فضای مجازی می‌توانید کمپینی برای هدایای تبلیغاتی خود برگزار کرده تا ارتباط بهتری با مشتریان داشته باشید.

علاوه بر بحث تبلیغات، با کمک هدایای تبلیغاتی می‌توان ایده پشت کسب و کار را به صورت نمادین نشان داد به طور مثال می‌توان از یک صندوق پول برای تبلیغات بانک یا یک چتر برای یک شرکت بیمه استفاده کرد؛ این مورد باعث می‌شود ایده برای مشتری قابل درک شده و ارتباط بهتری با کسب و کار شما داشته باشد. زمانی که انتخاب کردید از هدیه تبلیغاتی برای معرفی بیشتر برند استفاده کنید، یک چالش بزرگ سر راه شما قرار خواهد گرفت و آن چیزی نیست جز انتخاب یک هدیه مناسب. شما باید هدیه‌ای انتخاب کنید که علاوه بر کاربردی بودن، کیفیت بالایی هم داشته باشد تا مشتریان بتوانند برای مدت زمان طولانی از آن استفاده نمایند.

یکی از عواملی که سبب موفقیت بیشتر کمپین تبلیغاتی می‌گردد، استفاده از مناسبت‌ها یا شرایط آب و هوایی یا فصل‌های خاص است. به طور مثال اگر در فصل زمستان یک ست دمنوش هدیه بگیرید، بدون شک حس بهتری نسبت به آن برند پیدا خواهید کرد. اگر قصد دارید در فصل تابستان یک کمپین تبلیغاتی راه اندازی کنید، بهتر است از محصولاتی متناسب با همین فصل انتخاب کنید تا تاثیر بیشتری بر روی ذهن مخاطبان داشته باشید. در ادامه این مقاله به معرفی پوشاک تبلیغاتی برای تابستان خواهیم پرداخت تا بتوانید از آن‌ها الهام بگیرید.

انواع پوشاک تبلیغاتی

تی شرت تبلیغاتی محبوب‌ترین پوشاک تبلیغاتی برای تابستان

یکی از بهترین گزینه‌ها برای هدیه دادن در فصل تابستان، تی شرت تبلیغاتی است که با طرح‌ها و اجناس مختلفی تولید می‌شود. شما بسته به رنگ لوگو و پیام شرکت خود می‌توانید یک رنگ بندی جذاب برای این تی‌شرت‌ها انتخاب کرده و لوگوی خود را در گوشه‌ای از آن چاپ نمایید. چنانچه جنس تی شرت خریداری شده مرغوب باشد، شاید تا سال بعد هم مورد استفاده مخاطبان شما قرار گیرد و این امر نشان می‌دهد تبلیغات شما محدود به بازه زمانی خاصی نخواهد بود بلکه در طولانی مدت لوگوی شما را به افراد زیادی معرفی می‌کند. دقت داشته باشید که چاپ روی تی شرت هم به اندازه جنس آن اهمیت دارد و اگر به مرور زمان طرح روی تی شرت پاک شود، احتمالا آن را دور خواهند انداخت.

جلیقه کار تبلیغاتی

اگر جامعه هدف شما مشخص است و قصد دارید کارکنان فعال در یک زمینه شغلی را تحت تاثیر قرار دهید، جلیقه کار انتخاب خوبی خواهد بود. این جلیقه بیشتر برای مهندسین و خبرنگاران کاربرد داشته و می‌تواند به آن‌ها کمک کند تا وسایل کاری خود را در داخل این جلیقه قرار دهند. جلیقه مانند تی شرت تبلیغاتی از اجناس مختلفی تهیه شده و باید بسته به شرایط کاری جامعه هدف و آب و هوا بهترین گزینه را انتخاب کنید.

لباس دو بنده تبلیغاتی

اگر می‌خواهید نسبت به سایر رقبا تمایز زیادی پیدا کنید، لباس دو بنده تبلیغاتی انتخاب خیلی خوبی خواهد بود. این لباس بیشتر توسط افراد شاغل در رشته‌های فنی مورد استفاده قرار گرفته و می‌تواند بسیار کاربردی باشد. چنانچه تصمیم دارید کارکنان کارگاه‌ها و کارخانجات را تحت تاثیر قرار دهید، لباس دو بنده تبلیغاتی انتخاب ایده آلی خواهد بود.

کلاه تبلیغاتی

چنانچه بودجه شرکت شما محدود است و نمی‌توانید هزینه زیادی صرف خرید لباس کار یا لباس دو بنده کنید، کلاه تبلیغاتی انتخاب قابل قبولی برای شما خواهد بود. کلاه تبلیغاتی در فصل تابستان توسط افراد زیادی مورد استفاده قرار می‌گیرد و شما با هدیه دادن آن می‌توانید برند خود را به تمامی اقشار جامعه معرفی کنید. چه جامعه هدف شما دانش آموزان باشند و چه سنین بالاتر، کلاه تبلیغاتی هدیه‌ای است که توسط همه آن‌ها پذیرفته می‌گردد.

اگر برای انتخاب پوشاک تبلیغاتی برای تابستان و چاپ طرح بر روی اجسام نیاز به مشاوره دارید ، می‌توانید با کارشناسان فروش مجموعه مدیرگیفت تماس بگیرید تا نکات و راهنمایی‌های لازم خدمت شما ارائه گردد.